Obiady – jadłospis

CIEPŁY POSIŁEK W SZKOLE

PONIEDZIAŁEK 26.09

Makaron z jabłkiem (1)
(makaron, jabłka)
Kompot owocowy

WTOREK 27.09

Kotlet drobiowy panierowany (1,3)
(mięso drobiowe, jajka, mąka, bułka, bułka tarta)
Ziemniaki
Sałatka z białej kapusty
Kompot z czarnej porzeczki

ŚRODA 28.09

Potrawka drobiowa z jarzynami (1,9)
(mięso drobiowe, mąka, cebula, ryż)

Ryż

Kompot owocowy

CZWARTEK 29.09

Kotlet drobiowo-ryżowy (1)
(mięso drobiowe, mąka, jajko, bułka tarta)
Ziemniaki
Marchewka z groszkiem
Kompot z czarnej porzeczki

PIĄTEK 30.09

Spaghetti z sosem napoli z tuńczykiem (3,7)
(makaron, tuńczyk, pomidory, koncentrat pomidorowy, mąka)
Marchewka do gryzienia
Kompot owocowy

Alergeny: 1 Gluten, 2 Skorupiaki i produkty pochodne, 3 Jaja i produkty pochodne, 4 Ryby i produkty pochodne, 5 Orzeszki ziemne, orzechy arachidowe i produkty pochodne, 6 Soja i produkty pochodne, 7 Mleko i produkty pochodne, 8 Orzechy, 9 Seler i produkty pochodne, 10 Nasiona sezamu i produkty pochodne, 11 Dwutlenek siarki, 12 Łubin i produkty pochodne, 13 Mięczaki i produkty pochodne.